Turqia prezanton “bishën” që askush në botë nuk e ka: Dɾoni i aɾmatosur me b0mbë, i quajtuɾ “KUZGUN”

Turqia prezanton “bishën” që askush në botë nuk e ka: Dɾoni i aɾmatosur me b0mbë, i quajtuɾ “KUZGUN”

Sot u be e ditur se teknologjia e inxhinjeringut vendas turk prodhoj nje amre te pazakont dhe shume rr enuese
ndaj gjitha objekteve te fortifikuara te amrikut qe tejkaloi te pamundshmen.

Eshte fjala per b0mben drone “KUZGUN” e cila fluturon dhe ndjek driten laserike te cakut per resht 245 km largesi pa u hetuar sepse nuk posedon asnje motor apo nxehtesi qe e ben te kapur nga radaret amrike derisa lundron drejt cakut krah hapur te shenjestruar nga larg. LAJMI I PLOTE