Turqia zgjeron fuqinë e saj: “Dronët turk po shiten sikur ëmbëlsira!”

Turqia zgjeron fuqinë e saj: “Dronët turk po shiten sikur ëmbëlsira!”

Revista “Capital”, një e përmuajshme ekonomike franceze, shkroi se Turqia e ka rritur ndjeshëm influencën e saj në Afrikë me anë
të presidentit Erdogan dhe dronët lutfarakë të saj po shiten si të ishin ëmbëlsira.

Në artikullin e titulluar “Mbrojtja: Turqia zgjeron kontrollin e saj në Afrikë, dronët e saj lutfarakë po shiten si ëmbëlsira”,
ku Xhamia e Madhe e Shën-Sofisë është përdorur si fotografi kopertine..

Thuhet se Turqia vazhdoi ta çiment0nte reputacionin e dronëve të saj vitin e kaluar duke ndihmuar Azerbajxhanin për të
rimarrë kontrollin e shumicës së territoreve te pu5htuara nga Armenia gati tri dekada më parë.LAJMI I PLOTE