Ushtria amerikane bën kërkesë për të forcuar “përbindëshin” e Iuftës: “Howitzer”

Ushtria amerikane bën kërkesë për të forcuar “përbindëshin” e Iuftës: “Howitzer”

Ushtria amerikane ka kërkuar informacion në lidhje me zhvillimin e një obusi me rrota të gjeneratës së ardhshme vetëlëvizëse 155 mm.

Komanda Kontraktuese e Ushtrisë së SHBA zbuloi se kërkesa do të ndihmonte për të bërë kërkime të tregut dhe për të zgjedhur
kandidatët për programin shumëvjeçar të vlerësimit të aftësive. BURIMI I LAJMIT