Vjen lajmi i shumëpritur!/ SHBA i kërkon llogari Serbisë për Kosovën

Vjen lajmi i shumëpritur!/ SHBA i kërkon llogari Serbisë për Kosovën

Ndihmës/sekretari amerikan i Thesarit, Paul Ahern deklaroi në Beograd se të gjithë ata serbë nga veriu i Kosovës,
të cilët i 5anksionoi SHBA-ja, duhet të mbajnë përgjegjësi.

“Individët dhe kompanitë objekt i këtyre 5anksioneve, duhet të mbahen përgjegjëse, ndërsa aktivitetet e tyre, të cilat 5hkaktojnë destabilizim, duhet të ndalen”, citon deklaratën e Ahernit Ambasada amerikane në Serbi.