Zbulohen planet e tij, jepet alarmi: “Ja pse Vuçiç po e ndez Bosnjën!”

Zbulohen planet e tij, jepet alarmi: “Ja pse Vuçiç po e ndez Bosnjën!”

Deputeti i vetëm shqiptar në Kuvendin e Serbisë, Shaip Kamberi ka alarmuar për rrezikun që po i kanoset rajonit nga politika e Serbisë.
Sipas Kamberit, presidenti Vuçiq vazhdon politikën e tij të piromanit dhe zjarrfikësit.

Në njërën anë frymëzon ngjarjet ose delegon njerëzit e tij në Banja Llukë, Novi Pazar, Priboj, Prijedor etj,
ndërsa në anën tjetër paraqitet si paqeruajtës. LAJMI I PLOTE