Australia forcon ushtrinë e saj: Por për çfarë pregaditet?!

Australia forcon ushtrinë e saj: Por për çfarë pregaditet?!

Australia u zotua për një blerje prej 3.5 miliardë dollarësh Australianë të më shumë se 120 tankeve dhe automjeteve
të tjera të blinduara nga SHBA-ja në një lëvizje për të përmirësuar flotën e saj.

Ministri i Mbrojtjes Peter Dutton pritet të konfirmojë përmirësimin të hënën pasi SHBA autorizoi blerjen e mundshme vitin e kaluar, sipas raportit.