Cili shtet e ka ushtrinë më të fortë: Shqipëria apo Serbia?

Cili shtet e ka ushtrinë më të fortë: Shqipëria apo Serbia?

Më poshtë ju sjellim një krahasim kokë më kokë mes ushtrisë shqiptare dhe asaj serbe. Të dhënat janë marre Global Fi reworks, e cila ka bërë një renditje, ku mes 106 ushtrive ushtria shqiptare renditet e 100, ndërsa ajo serbe e 70-ta.

Serbia duket dominuese në shumë aspekte, kjo edhe për faktin se shpenzon plot 830 milionë dollarë në vit për ushtrinë, ndërsa Shqipëria 110 milionë.VIDEO