Deklaratë e fuqishme/ Ish-shefi i NATOS: “Kosova të anëtarësohet në NATO!”

Deklaratë e fuqishme/ Ish-shefi i NATOS: “Kosova të anëtarësohet në NATO!”

Ish-zëdhënësi i NATO-s gjatë lutfës në Kosovë, Jamie Shea në një intervistë për Gazetën Express thotë se Kosova duhet të anëtarësohet në NATO.

Dhe pavarësisht përpjekjeve të Moskës, Rusia s’do të mund asnjëherë të përcaktojë se cilin shtet vendosë ta pranojë si anëtar të ri Aleanca Veri-Atlantike.

Ai ka folur për angazhimin e shtuar të Britanisë në Ballkan, konkretisht emërimin e ushtarakut Peach si Emisar Special dhe
takimin e 6 ministrave të Jashtëm në Londër me Sekretaren e Jashtme të Mbretërisë së Bashkuar.DEKLARATA E TIJ E PLOTE