Dodik paralajmëron Gjermaninë dhe Amerikën me ‘sanksione’: E keni tepruar!

Dodik paralajmëron Gjermaninë dhe Amerikën me ‘sanksione’: E keni tepruar!

Anëtari serb i presidencës së Bosnje e Hercegovinës Milorad Dodik, vlerësoi se bashkësia ndërkombëtare e paska tepruar dhe vetëm
po prishin punë në Bosnje e Hercegovinë.

Ilaçi që po e propozojnë Amerikanët për shërim është i gabuar dhe bëjnë mirë të mos angazhohen më tha Dodik.

Në rast të sanksioneve sipas tij as Republika Srpska nuk është që s’ka kundërmasa, dhe është e gatshme t’u përgjigjet. Sarajeva politike dhe të huajt ai i akuzoi se përmes konfiskimit të pronave dëshirojnë të pamundësojnë investimet që kryhen pikërisht që të sigurohet zhvillimi i Republika Srpska.