Greqia jep alarmin: Turqia ka prodhuar armë bërthamore fshehurazi!?

Greqia jep alarmin: Turqia ka prodhuar armë bërthamore fshehurazi!?

Industria e mbrojtjes e Turqisë vazhdon të 5hkaktojë f rikë në Greqi. Në një artikull në median greke, e cila monitoron nga afër çdo
a rmë të Turqisë, këtë herë pretendohej se Turqia mund të kryejë programe sekrete a rmësh.

Në artikull, duke iu referuar deklaratave të Presidentit të Industrisë së Mbrojtjes, Ismail Demir dhe fjalimeve të Presidentit Erdogan,
u shtrua pyetja “A po zhvillon Turqia a rmë bërthamore dhe r aketa b alistike ndërkontinentale?”

Ajo që i ka f rikësuar më shumë grekët është rrezimet e shpeshta të avionëve Iuftarak në Mesdhe ku mendohet se Turqia mund të ketë zhvilluar sistem radaresh që i verbon mjetet fluturuese.