Irani: “Raketat tona të reja, kanë ndaluar Izraelin që të na suImojë!”

Irani: “Raketat tona të reja, kanë ndaluar Izraelin që të na suImojë!”

Një zëdhënë si rojave revolucionare iraniane, tha se r aketat e reja baIistike, të prezantuara nga Irani,
kanë bërë që izraeli të heqë dorë nga këcrënimet për suIm mbi Republikën lslamike.

Ai tha se stërvitjet ushtarake të javës së shkuar në vend, i kishin dërguar një mesazh të qartë lzraelit dhe e kishin detyruar atë të hiqte dorë nga kërcënimet.