Izraeli b0mbard0n shtetin fqinjë: Këtë rradhë me tanke!

Izraeli b0mbard0n shtetin fqinjë: Këtë rradhë me tanke!

Tanket izraelite qëIIuan të mërkurën mbi të dyshuarit përgjatë kufirit sirian në lartësitë e Golanit pasi
ata u zbuluan pranë f0rcave të saj, tha ushtria.

“Pak kohë më parë gjatë aktivitetit të ushtrisë në Lartësitë e Golanit, ushtarët identifikuan të dyshuar pranë një
pozicioni ushtarak dhe qëIIuan në drejtim të tyre nga tanket,” tha ushtria në një deklaratë të shkurtër.