Izraeli tregon ‘muskujt’, bëhet gati për Iuftë: Ky është sistemi i jonë i ri që do na mbron nga qielli!

Izraeli tregon ‘muskujt’, bëhet gati për Iuftë: Ky është sistemi i jonë i ri që do na mbron nga qielli!

Ditët e fundit, ushtria e shtetit hebre prezantoi një sistem të ri mbrojtjeje r aketore i pagëzuar me emrin “Shpata Lazer”.

Sistemi i ri mund të g0dasë me një s hënjestër precize dhe largësi të mëdha 0bjektivat, pa u penguar nga retë apo stuhitë e rërës.
Ai do të testohet gjatë këtij viti dhe do të mbështesë sistemin aktual “Iron Dome”.