Kjo është e mira e madhe që i ka ndodhur Bora Zemanit: “E la pas edhe Arbana Osmanin!”

Kjo është e mira e madhe që i ka ndodhur Bora Zemanit: “E la pas edhe Arbana Osmanin!”

Trekëndëshi i krijuar mes Borës, Donaldit dhe Beatrixës, ka bërë bujë të madhe në media. Nga gjithë ky mes, mbështetje të jashtëzakonshme mori Bora.

E tash kur erdhi fundi i vitit, janë hapur sondazhe ku duhet votuar për moderatoren e vitit.
Moderatorja e vitit është shpallur Bora duke lënë pas Arbana Osmanin. Bora nuk ka hezituar ti hedh këto sondazhe në storjet e saj ku ka shkruar: Pa fund e lumtur.