Gjendemi mbrenda IIogoreve të ushtrisë ukrainase, 400 km afër rusëve: Ja situata momentale!

Gjendemi mbrenda IIogoreve të ushtrisë ukrainase, 400 km afër rusëve: Ja situata momentale!

Redaktori i mbr0jtjes dhe sigurise se revistes globale “Mirror”, Chris Hughes, dhe fotografi revistes, Rowan Griffiths,
sot kane mberritur ne v ijen e fr0ntit ne D0nbas, Ukraine.

Ata menjehere hyren mbrenda ll0g0reve ku edhe u takuan me u5htaret ukrainas, te cilet ishin te
gat5hem dhe prisnin per r uset, qe kishin nje diference rreth 400 kilometrash. VIDEO