Mehaj deklarohet fuqishëm për Ushtrinë e Kosovës: “Treni po hec dhe nuk ka të ndalur!”

Mehaj deklarohet fuqishëm për Ushtrinë e Kosovës: “Treni po hec dhe nuk ka të ndalur!”

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj raportoi nëKomisionin për Punë të Jashtme dhe Diasporë lidhur me anëtarësimin e Kosovës në NATO. Ndërkohë, kryetari i këtij Komisioni, Haki Abazi, e mbylli për publikun raportimin e ministrit të Mbrojtjes.

“Prej ditës së parë e deri sot nuk kemi të ndalur. Treni po ec, nuk do të ndalet. Kështu siç ju them të gjithëve, mbështetnani sepse jemi të pakthyeshëm”, tha Mehaj, duke iu përgjigjur pyetjes së njërit prej anëtarëve të Komisionit. DEKLARATA E TIJ E PLOTE