Nëndetëset e Putinit e bëjnë ligjin nëpër oqeane: Mund të ‘shkërrmoqin’ perëndimin!

Nëndetëset e Putinit e bëjnë ligjin nëpër oqeane: Mund të ‘shkërrmoqin’ perëndimin!

Flota hije e Vladimir Putinit, e nëndetëseve, mund të shkërrm0që perëndimin duke ndërprerë kabujt nënujorë, shumë të rëndësishëm.

Paralajmërimi vjen ndërsa fregata e marinës mbretërore HMS Northumberland u g0dit nga një nëndetëse ruse në atlantikun verior.

Fregata kishte lëshuar sistemin sonar për të gjurmuar nëndetësen ruse e cila druhet se po përpiqej të këpuste një kabull nën det,
të rëndësishëm për internetin dhe komunikimin në Britaninë e Madhe. LAJMI I PLOTE