“Po kërkon arsyje për Iuftë”, Shtëpia e Bardhë ngrenë alarmin: Rusia do suImojë Ukrainën!

“Po kërkon arsyje për Iuftë”, Shtëpia e Bardhë ngrenë alarmin: Rusia do suImojë Ukrainën!

Shtetet e Bashkuara shprehën 5hqetësimin se Rusia mund të jetë duke u përgatitur të ndë rhyjë së shpejti në Ukrainë,
duke fabrikuar një pretekst për Iuftë nëse diplomacia nuk arrin të përmbushë objektivat e saj, tha Shtëpia e Bardhë të premten.

Bisedimet mes Shteteve të Bashkuara, aleatëve të saj evropianë dhe Rusisë rreth vendosjes së dhjetëra mijëra trupave ruse përgjatë
kufirit të Ukrainës përfunduan pa rezultat këtë javë, pa plane konkrete për t’u takuar përsëri.