Policia e Kosoves me aksion të fuqishëm në veri: Jepet alarmi tek Serbia!

Policia e Kosoves me aksion të fuqishëm në veri: Jepet alarmi tek Serbia!

Dogana e Kosovës ka njoftuar se së bashku me Policinë e Kosovës kanë zhvilluar dje një aksion në
tri lokacione në veri të vendit.

Sipas njoftimit, operacioni ka pasur për qëllim kontrollin e bizneseve për shmangie nga tatimi dhe
për veprimtari iIegaIe të kontrabandimit të mallrave.

Siç njofton Dogana ky operacion ka rrjedhur pas asnjë i ncident. Nuk raportohet për të a rrestuar.