Presidenti amerikan paralajmëron: “Donald Trumpit do ti hiqet koka!”

Presidenti amerikan paralajmëron: “Donald Trumpit do ti hiqet koka!”

Të hënën në Teheran të Iranit është organizuar një memorial për nder të gjeneralit Qassen Soleimann.

”Presidenti i atëhershëm i Amerikës, i cili është agresori kryesor, w rasësi dhe kirmineIi, duhet të ndiqet dhe të writet. D ënimi i Zotit duhet të ezekutohet kundër tij”.

”Po u them të gjithë liderëve amerikanë, mos dyshoni se dora e hak marrjes do të dalë nga mëngët e umetit”, shtoi ai.