“Putin e bën në brekë”, shtetet perëndimore ia refuzojnë ofertën për t’i vënë veto Ukrainës në NATO

“Putin e bën në brekë”, shtetet perëndimore ia refuzojnë ofertën për t’i vënë veto Ukrainës në NATO

Aleatët perëndimorë hodhën poshtë përpjekjen e Rusisë për të penguar ambiciet e Ukrainës për anëtarësim në NATO dhe i kërkuan Moskës
që t’u kthehej bisedimeve të ndërmjetësuara nga Franca dhe Gjermania për të zbutur tesnionet në rritje në kufirin Rusi-Ukrainë.

Presidenti rus, Vladimir Putin po shtyn për dialog të drejtpërdrejtë me administratën e homologut të tij amerikan, Joe Biden për të zgjidhur problemin në kufi. LAJMI I PLOTE