Putin me dorë të hekurt: Nuk do lejojmë trazira në shtetet e ish-Bashkimit Sovjetik!

Putin me dorë të hekurt: Nuk do lejojmë trazira në shtetet e ish-Bashkimit Sovjetik!

Presidenti Vladimir Putin thotë se Rusia dhe aleanca ushtarake e CSTO-së, të cilën e drejton ai, nuk do të lejojnë asnjë
destabilizim apo “revolucione me ngjyra” në shtetet e ish-Bashkimit Sovjetik.

Kreu i shtetit rus e nënvizoi këtë duke pasur parasysh protestat masive, në Kazakistan në një video-konferencë
të organizuar nga “Organizata e Traktatit për Sigurinë Kolektive” (CSTO).