Putin tradhëtohet nga njerëzit e tij: Zbulohet e vërteta e madhe për Ukrainën!

Putin tradhëtohet nga njerëzit e tij: Zbulohet e vërteta e madhe për Ukrainën!

Një rast gjyqësor për ry5hfet në jug të Rusisë tregon se vendi kishte trupa në lindje të Ukrainës, duke e kundërshtuar pozicionin e
gjatë të Kremlinit se kurrë nuk ka qenë palë në k0nfliktin e atij rajoni.

Vendimi i një gjykate në rastin kundër V.H. Zaboluyev, zëvendësmenaxher i një furnizuesi me ushqim në Rostov-on-Don, rajon në kufi me Ukrainën lindore, thotë se:

Ai i ka mbikëqyrur prokurimin dhe shpërndarjen e ushqimit te “personeli ushtarak rus i ndodhur në Republikën Popullore të Donetskut (DPR) dhe Republikën Popullore të Luhanskut (LPR)”.LAJMI I PLOTE