Rusia bëhet pishman: Nuk kemi plan për pushtim të Ukrainës!

Rusia bëhet pishman: Nuk kemi plan për pushtim të Ukrainës!

Zv/ministri i Jashtëm i Rusisë, Sergej Rjabkjov dhe homologia e tij amerikane, Uendy Sherman diskutuan për çështjen e Ukrainës në Gjenevë.
Pas 7 orë negociatash, palët nuk u dakorduan plotësisht, por vendosën që të dialogojnë sërish.

Diplomati rus i bëri të ditur SHBA-ve se Rusia nuk ka asnjë plan konkret pushtimi ndaj Rusisë. “Ne u shpjeguam kolegëve tanë se nuk kemi plane, nuk kemi synime për të suImuar Ukrainën dhe nuk mund të kemi të tilla. Nuk ka asnjë arsye për t’u frikësuar nga ndonjë përshkallëzim.”