Rusia bën ‘Iojë Iufte’ pranë Ukrainës: “Dërgon 2.500 ushtarë dhe 100 tanke për stërvitje ushtarake!”

Rusia bën ‘Iojë Iufte’ pranë Ukrainës: “Dërgon 2.500 ushtarë dhe 100 tanke për stërvitje ushtarake!”

Ministria ruse e mbrojtjes ka publikuar imazhet e një stërvitjeje ushtarake në fushat e mbuluara nga bora të Kuzminskit dhe Kadamovskit,
afër Rostov on Don, më pak se 50 kilometra nga kufiri ukrainas.

Sipas ministrisë, më shumë se 2.500 forca ushtarake nga garnizoni ushtarak jugor, morën pjesë në Iuftimet trajnuese dhe
rreth 100 tanke T-72B3 u përfshinë po ashtu në manovra.