Forcat elitare britanike me thika të Iakuara vijnë në ndihmë të Kosovës!

Forcat elitare britanike me thika të Iakuara vijnë në ndihmë të Kosovës!

Forcat e KFOR-it në Kosovë janë përforcuar nga Batalioni i Parë Mbretëror i Gurkhave, një njësi elitare e Ushtrisë Britanike, e cila siç u kumtua, arriti për një stërvitje Iuftarake për pengimin e trazirave, gjë që, rastësisht ose jo, përputhet me tesnionet e fundit në Jarinjë dhe Bërnjak, shkruan gazeta serbe, Politika.

Sipas pretendimeve të kësaj gazete, në Kosovë kanë arritur gjithsej 485 ushtarë britanikë, kryesisht Gurkha. Titulli zyrtar i arritjes së tyre në Kosovë është stërvitja.. LAJMI I PLOTE