Ushtria ruse ‘tregon muskujt’: Ushtron në minus 30 gradë Celsius

Ushtria ruse ‘tregon muskujt’: Ushtron në minus 30 gradë Celsius

Ushtria ruse ka dem0nstruar përgatitjen fizike dhe psikike gjatë një ushtrimi të realizuar në Rrethin Arktik, ku temperaturat janë ekstrem të ulëta.

Marina ruse duke dashur të dëshmojnë aftësitë e tyre Iuftarake kanë ushtruar në minus 30 gradë Celsius, të veshur me rroba të kamufluara me ngjyrë të bardhë me qëllim që të mos vërehen kur ecin nëpër borë, afër qytetit Murmansk në veriperëndim të Rusisë. VIDEO