Zbulohet plani i çmendur i Putinit, del dosja sekrete e Ukrainës: “Do të rikrijojë Bashkimin Sovjetik!”

Zbulohet plani i çmendur i Putinit, del dosja sekrete e Ukrainës: “Do të rikrijojë Bashkimin Sovjetik!”

Vladimir Putin raportohet se po planifikon s u I m bIitz me b 0mba mbi Ukrainë dhe 5hantazh bër thamor mbi
perëndimin në kuadër të një përpjekjeje të tij për të rikrijuar Bashkimin Sovjetik.

Kjo tregohet në një dosje sekrete, në duart e inteligjencës ukrainase, që paralajmëron se Moska do përpiqet t’i shfrytëzojë
bisedimet e paqes me SHBA si një fasadë për përgatitje akoma më të mëdha ushtarake në kufijtë e Ukrainës. LAJMI I PLOTE