Politikani serb: “Kur Kosova e shpalli pavarësinë, kërkova nga Serbia që të futej me tanke atje!”

Politikani opozitar serb, lideri i Lidhjes së Socialdemokratëve të Vojvodinës (LSV), Nenad Çanak, ka thënë se në shkurt të vitit 2008 kishte propozuar që ushtria serbe të h ynte në territorin e Kosovës.

Lideri i socialdemokratëve të Vojvodinës, për këtë ngjarje dhe propozim ka folur në një emision në TV Happy, përcjell Gazeta Express. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE