​Serbia forcon aleancën me Rusinë dhe Kinën: Po përgaditet destabilizimi i Kosovës?

​Serbia forcon aleancën me Rusinë dhe Kinën: Po përgaditet destabilizimi i Kosovës?

Serbia po forcon aleancën e saj me Rusinë dhe Kinën, dhe së fundmi po a rmatoset me avionë Iuftarakë rusë dhe kinezë, dronë dhe sisteme kundërajrore..

Keshtu raportuan mediat e huaja për dërgesën e fundit të armëve nga Rusia, duke vënë në dukje se Serbia shpesh akuzohet
për d3stabilizimin e Bosnjës, Malit të Zi dhe Kosovës.LAJMI I PLOTE