Analiza fundit: “Turqia ka shërbimin inteligjent sekret më të fuqishëm në botë!”

Analiza fundit: “Turqia ka shërbimin inteligjent sekret më të fuqishëm në botë!”

“Ish-ambasadori israelit në Ankara të Turqisë, Pinchas Avivi, tha se ardhja e Erdogan në pushtet më 2002 ishte një
surprizë e plotë për Israelin, i cili priste që ushtria turke proNATOiste ta rrëzonte atë shumë shpejt nga pushteti turk.

Por, ndodhi e kundërta, ushtria që punonte për NATO-n dhe Israelin u mp0sht nga Erdogani. Sepse, nuk ishte e mundur që israelitët dhe NATO-ja të marrin më ate që prisnin nga ushtarakët serv1l ndaj Perëndimit dhe Israelit, që të sigurojnë planet ushtarake të Erdoganit siç e bënin më parë..LAJMI I PLOTE