Erdogan i bën presion Kosovës, ministri turk vjen në Prishtinë dhe deklarohet: “Bëjeni këtë që kërkojmë ose..”

Erdogan i bën presion Kosovës, ministri turk vjen në Prishtinë dhe deklarohet: “Bëjeni këtë që kërkojmë ose..”

Erdogan vazhdon t’i bëjë presi0n Kosovës. Sot, Ministri Mbrojtjes së Turqisë, Hulusi Akar,
ka tentuar t’i frikës0jë autoritetet në Prishtinë se Lëvizja Hizmet mund të paraqesë këcrënim për shtetin e Kosovës.

Turqia i referohet kësaj lëvizjeje me akronimin FETO dhe të njëjtën e ka shpallur 0rganizatë ter ro riste. Gjatë një konference për media së bashku me homologun e tij kosovar, Akar tha se me palën kosovare kanë takime edhe për çështjen e Lëvizjes Hizmet dhe se Turqia pret “hapa konkretë” në këtë drejtim.