Gjenerali serb: “Nga Kosova kam ikur duke qarë, Kosharja ishte sikur Vietnami!”

Gjenerali serb: “Nga Kosova kam ikur duke qarë, Kosharja ishte sikur Vietnami!”

Gjenerali i pensionuar serb, Vladimir Lazareviq, i cili ishte komandant i Korpusit të Prishtinës të ish-Ushtrisë Jugosllave
gjatë kohës së lutfës në Kosovë, zbulon dëshmitë e tij nga ajo kohe.

Gjenerali serb ka folur edhe për “Kosharen” në të cilën f0rcat serbe p ësuan humbje të mëdha. Gjenerali serb duke folur për Kosharen, thotë se më 9 prill ndodhi th yerja e kufirit dhe hyrja e trupave të UÇK-së në Kosovë nga Shqipëria. LAJMI I PLOTE