Greqia i shpallë ‘Iuftë’ Turqisë: Këto janë aɾmatimet tona të reja – urdhëroni tani!

Greqia i shpallë ‘Iuftë’ Turqisë: Këto janë aɾmatimet tona të reja – urdhëroni tani!

Pavarësisht se thotë se nuk ka ndërmend të hyjë në një garë amratimi me fqinjin e saj dhe aleatin e NATO-s, Turqinë,
Greqia vazhdon të kryejë një program ambicioz riamratimi për f0rcat e saj të amratosura..

..me një raport nga gazeta lokale Kathimerini që konfirmon se ajo kërkon të shtojë 15 anije lutfarake në inventarin e saj në pesë vitet e ardhshme. Në një artikull të së martës, e përditshmja shkruante se si hap i parë, së shpejti do të përfundojë kontrata për blerjen e tre fregatave franceze të tipit FDI.