Greqia tregon muskujt: “Me këto ɾaketa do ta fluturojmë Turqinë në ajër!”

Greqia tregon muskujt: “Me këto ɾaketa do ta fluturojmë Turqinë në ajër!”

Greqia i çoi një hap më tej pr0v0kimet në Mesdheun Lindor dhe filloi të bënte përgatitje të drejtpërdrejta për lutfë. Doli se Athina, e cila zgjati protokollin e marrëveshjes së mbrojtjes me SHBA-në, kishte plane të tjera.

Greqia, e cila filloi të shndërrohej në oborrin e pasmë të SHBA-ve nga frika e Turqisë, shtypi grek tani shkruan për hapat e rinj, veçanërisht për sistemet r ak etore. Në lajme është analizuar se me cilat r ake ta mund të g0ditet Turqia në rast të një lutfe të mundshme.LAJMI I PLOTE