Ish-ministri serb: “NATO nuk ka forcë në Kosovë që ta ndalë ushtrinë serbe!”

Ish-ministri serb: “NATO nuk ka forcë në Kosovë që ta ndalë ushtrinë serbe!”

Ish-ministri i mbrojtjes i Serbisë Dragan Sutanovaq tha se “NATO në Kosovë nuk ka f0rcë që mund të kundërshtojnë Ushtrinë Serbe,
dhe aq më pak f0rcat e Kosovës, kështu që pyetja nuk është nëse Serbia ka diçka për të kundërshtuar, por pse do ta bënte atë”.

Në këtë mënyrë, Sutanovaq iu përgjigj deklaratës së një përdoruesi në Twitter, i cili shkroi se Ushtria Serbe nuk ka asgjë për të mp0shtur NATO-n dhe shqiptarët e Kosovës.