LAJMI MADH: Po vijnë dhjetra autoblinda në vendin tonë, KFOR-i jep lajmin që e “dridhë” Serbinë

LAJMI MADH: Po vijnë dhjetra autoblinda në vendin tonë, KFOR-i jep lajmin që e “dridhë” Serbinë

KFOR ka bërë të ditur se kanë arritur automjetet dhe pajisjet ushtarake të Batalionit Rezervë Operacional nga Hungaria.

“Gatishmëria e #KFOR-it është rritur edhe më shumë me ardhjen e automjeteve dhe pajisjeve të Batalionit Rezervë Operacional nga Hungaria.

Këto njësi do të stacionohen në Kosovë për të mbajtur statusin e lartë të gatishmërisë që e përmbushin”, thuhet në një postim në Twitter të KFOR-it.