Njihuni me “spidermanin shqiptar” që hypi në shtyllë dhe e bëri copë-copë flamurin serb

Njihuni me “spidermanin shqiptar” që hypi në shtyllë dhe e bëri copë-copë flamurin serb

Pas djegies së flamurit të Serbisë nga një grup pr0testuesish, një i ri nuk është mjaftuar me kaq. Ai është ngjitur në një shtyllë ndriçimi për të gr isur flamurin serb.

Në një moment i riu varet mbi flamur i cili g riset dhe ai përfundon në tokë. Nuk dihet nëse ky person ka pësuar d ëmtime nga rënia nga lartësia, megjithatë ai është parë duke i ndihmuar nga disa të tjerë që të largohet nga aty. VIDEO