Rusia furnizoi serbët me raketa!/ Kosova në alarm: “Serbia është rrezik për Ballkanin!”

Rusia furnizoi serbët me raketa!/ Kosova në alarm: “Serbia është rrezik për Ballkanin!”

Presidenca e Kosovës ka reaguar a5hpër për amratosjen e Serbisë nga Rusia, duke ngritur alarmin për blerjen e fundit tëra ketave nga Moska.
Kryekëshilltari i presidentes Osmani, Blerim Vela, me anë të një postimi në Twitter, ka thënë se ky akt i Serbisë po e rr ezikon edhe më tej paqen në Ballkan.

Sipas tij, Rusia po e përdor Serbinë për të rivendosur ndikimin e saj kundër SHBA-ve dhe se ky akt siç thotë ai duhet të saknsionohet.