Ushtarët e Sali Berishës i shpallin Iuftë Serbisë: Djeget flamuri serb, jepet mesazhi i fuqishëm

Ushtarët e Sali Berishës i shpallin Iuftë Serbisë: Djeget flamuri serb, jepet mesazhi i fuqishëm

Tashmë ka nisur pr0testa e thirrur nga ish-kryeministri Sali Berisha kundër ardhjes së presidentit serb, Aleksandër Vuçiq në Tiranë.
Disa pr0testues në bulevardin “Dëshmorët e Kombit” kanë d jegur flamurin serb të vendosur në rrugë.

Ata e kanë marrë flamurin dhe kanë nisur t’i vënë z jarrin duke lëshuar sh arje
ndaj Serbisë, po ashtu edhe ndaj Edi Ramës e Aleksandër Vuçiqit. VIDEO