Ushtria amerikane prezanton “bishën” e fuqishme kundër dronëve: Si askush tjetër në botë!

Ushtria amerikane prezanton “bishën” e fuqishme kundër dronëve: Si askush tjetër në botë!

Marinsat amerikan kane leshuar nje kerkese per informacion per teknologjine e re per te parandaluar sistemet ajrore pa pilot te armikut.

Sistemi i armeve qe kerkon sherbimi duhet te jete i afte te neutralizoje dronet
dhe te lidhet me nje game te gjere rrjetesh ushtarake. Ajo gjithashtu duhet te mbroje objektet ushtarake kunder droneve deri ne 598 kilograme.