Vuçiç mesazh shqiptarëve: “Jeni të paqytetëruar ju që i digjni flamujt e të tjerëve!”

Vuçiç mesazh shqiptarëve: “Jeni të paqytetëruar ju që i digjni flamujt e të tjerëve!”

Në një intervistë për mediat, presidenti serb Aleksandër Vuçiç ka deklaruar se marrëdhëniet Beograd-Tiranë janë të shkëlqyera. Ai foli edhe për d jegien e flamurit serb gjate p rotestës kombëtare të 20 dhjetorit.

“Ne kemi marrëdhënie të shkëlqyera me Shqipërinë. Unë besoj se “Ballkani i Hapur mund të jetë një makinë për rritjen dhe zhvillimin e të gjithë Evropës” u shpreh ai. “Është e paqytetëruar të d igjni flamujt e të tjerëve”, deklaroi Vuçiç.