Vuçiç: “NATO na e hodhi nga lartë, askush nuk na ndihmoi, na morën Kosovën tonë!”

Vuçiç: “NATO na e hodhi nga lartë, askush nuk na ndihmoi, na morën Kosovën tonë!”

Serbia sa e sa herë kujton sImet ajrore të natës që detyruan Beogradin të tërheqë trupat e saj nga Kosova dhe ti japë fund k0nfliktit që m0ri mijëra jetë njerëzish.

Një sirenë u dëgjua në orën 7.45 minuta, pikërisht në kohën kur nisën suImet ajrore më 24 mars 1999, dhe në një ekran të madh u shfaqën pamje nga suImet. Presidenti serb, Aleksandër Vuçiç tha se atë kohë ata ishin të vetëm përballë NATO-s. DEKLARATA E TIJ E PLOTE