92 mijë trupa tokësorë, tanke dhe helikopterë: Ja si Putin po planifikon ‘marrjen’ e Ukrainës

Kreu i shërbimit të inteligjencës ushtarake ukrainase, gjenerali Kyrylo Budanov, akuzoi Rusinë se ajo “po përqendron” më shumë se 92.000 ushtarë pranë kufirit me Ukrainën.

Dhe se ishte “përgatitur për ta s ulmuar” atë në fund të janarit ose fillimi i shkurtit të vitit të ardhshëm.

“Një s ulm i tillë ndoshta do të përfshijë s ulme ajrore, artilerie dhe t ankesh në lindje, të cilat do të pasohen nga s ulme ajrore në Odessa dhe Mariupol”, pohon gjenerali ukrainas.LAJMI I PLOTE