A është kjo arma sekrete e Izraelit!?

Një faqe Instagrami ku shfaqen ushtaret bukuroshe të Izraelit ka marrë vëmendjen e të gjithëve.

Sipas ligjeve në Izrael, të gjithë ata që mbushin 18 vjeç, përfshirë edhe femrat, e kanë detyrim që të shërbejnë të paktën 2 vjet në forcat e armatosura.

Vajzat bukuroshe kanë p0zuar me bikini, por edhe me veshje ushtarake. Faqja ka mbi 100 mijë ndjekës dhe komentet janë mjaft pozitive.