Aksion policor në kufi: Arrestohen 8 serbë

Aksion policor në kufi: Arrestohen 8 serbë

Tetë zyrtarë policorë të stacionit të policisë në Kurshumli të Serbisë dhe një zyrtar policie i dalë në pension janë a rrestuar nga pjesëtarë të ministrisë së Punëve të Brendshme të Serbisë, Sektori për kontroll të brendshëm me urdhër të gjykatës si Nishit për l uftimit e k o rrupsionit.

Të a rrestuarit dyshohet se kanë kryer vepra pen ale të mit marrjes. Të arrestuarit janë B.S. (1970), Z.S. (1968), S.B. (1968), I.M. (1973), N.P. (1968), G.A. (1968), D.P. (1973), D.F. (1969) dhe zyrtari policor i pensionuar G.Q. (1965), thuhet në kumtesën e ministrisë së Punëve të Brendshme, raportojnë mediat në Serbi. LAJMI I PLOTE