Alarmohet bota: Britania e Madhe me qëllim e provokoi Rusinë në Detin e Zi

Alarmohet bota: Britania e Madhe me qëllim e provokoi Rusinë në Detin e Zi

Britania e Madhe dinte se prania e anijes lu ftarake e tyre në brigjet e Krimesë javën e kaluar do të p rovokonte Rusinë, mund të shihet nga dosja e dokumenteve të klasifikuara të gjetura në stacionin e autobusëve në Kent, njoftoi sot “Tajms”.

Siç lajmërohet dje nga burime nga Vajtholl, një zyrtar i lartë përgjegjës për shkeljen e dokumentit, mund të akuzohet sipas Aktit të sekreteve shtetërore. Rasti përfshin gjithashtu policinë e Ministrisë së Mbrojtjes, e cila do të duhet të zbulojë se kush qëndron pas veprës, pse dhe si dokumentet u larguan nga ndërtesa e ministrisë dhe cilat janë motivet prapa saj. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE