Alarmohet bota: Irani bombardon bazën ushtarake të SHBA-së në Siri?!

Zyrtarët amerikanë raportohet se besojnë se prapa s u l m it me dr one të javës së kaluar qëndron republika islamike, pikërisht në kohën kur administrata amerikane po përpiqet të negociojë me ta rreth kthimit në marrëveshjen b ërthamore, transmeton Gazeta Metro.

Agjencia e lajmeve The Associated Press ka raportuar se të hënën zyrtarët amerikanë kanë thënë se Irani ka furnizuar dhe inkurajuar s u l m in , por kanë theksuar se s u l m et nuk ishin nisur nga territori i Iranit. LAJMI I PLOTE