Albin Kurtit i vjen mbështetja e madhe që po e dridhë Beogradin: “Qëndro kryeministër, se ti e përfaqëson fatin tonë!”

“Kryeministri shqiptar, Albin Kurti, përfaqësoi shqip Kosovën në Bruxel!

Përgëzime Kryeministër, përgëzime Albin Kurti! Gjithë Populli Shqiptar sot i mbajti sytë dhe veshët nga Evropa; andej, prej nga jemi mësuar të kthehemi kokëulur dhe të dëshpëruar.

Nuk pritëm mrekullira, se mrekullitë janë të..LAJMI I PLOTE