Aleksandar Vuçiç: “Macron është gjithmonë i gatshëm të dëgjojë palën serbe”

Aleksandar Vuçiç: “Macron është gjithmonë i gatshëm të dëgjojë palën serbe”

Në një bisedë me ambasadorin francez Jean-Louis Falconi, presidenti serb Aleksandar Vuçiq tha se marrëdhëniet e mira me Francën janë jashtëzakonisht të rëndësishme për Serbinë dhe se presidenti Emmanuel Macron është një nga shtetarët e paktë që është gjithmonë i gatshëm të dëgjojë pikëpamjet serbe

“Presidenti Macron është një nga të paktët burra shteti, i respektuar dhe me ndikim në kuadrin e politikës dhe ekonomisë evropiane dhe botërore, i cili është gjithmonë i gatshëm të dëgjojë pikëpamjet serbe dhe të kuptojë peshën e pozicionit tonë,” tha Vuçiq.